Харьков

В Харькове специалисты НАТО проводят подготовку будущих офицеров Нацгвардии Украины

19 марта 2019 07:52

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Национальной академии Национальной гвардии Украины:

"У Національній академії Національної гвардії України розпочався черговий модуль Вступного курсу НАТО в рамках Програми професійного розвитку Україна-НАТО. Участь у ньому беруть 55 курсантів командно-штабного та гуманітарного факультету Академії.

«Вітаю наших друзів, представників Програми професійного розвитку, які розпочинають вже другий модуль на базі платформи, яку ми започаткували минулого року саме в Академії Національної гвардії. Освіта та навчання є ключовими елементами для підтримки змін, реформ та перетворень на довгострокову перспективу. Дякуємо нашим партнерам за регулярну співпрацю та залучення українських та міжнародних фахівців для підготовки сучасних та досвідчених військовослужбовців, що дозволяє нашим курсантам та офіцерам значно розширити кругозір підготовки. Вони вже гідно представляють нашу країну на міжнародній арені. Я впевнений, що всі в цьому залі зацікавлені в знаннях, які вони можуть тут отримати і плідно працюватимуть протягом всього модулю», - звернувся до присутніх перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов.

Курс складається з чотирьох модулів і спрямований на вивчення питань публічних виступів, стратегічних комунікацій, лідерства та ґендеру.

«Я вітаю вас з початком чергового курсу. Ми, представники Програми професійного розвитку Україна-НАТО третій рік поспіль проводимо в Академії курси із залученням міжнародних експертів. Протягом року ми разом з вами пройдемо чотири модулі. За цей період ви оволодієте практичними навичками, які знадобляться вам у подальшій військовій кар’єрі. У вас буде можливість випробувати себе з нових сторін, проявити свої комунікативні та лідерські якості», - зазначила керівник проектів програми Анастасія Мішкіна.

Цього разу, модуль присвячений публічним виступам. В рамках Вступного курсу НАТО учасники кожного разу будуть презентувати свої напрацювання аудиторії, тому в першу чергу саме ця тема потребує вивчення і відпрацювання. Лектором цього модулю стала Олена Ковальчук, яка є бізнес-тренером та має великий професійний досвід у своїй професійній діяльності. Протягом першого дня уся робота була направлена на відпрацюванні практичних завдань. Аудиторію курсантів розподілили на групи, кожна з яких отримала своє завдання. Після обговорення, кожна група захищала своє рішення. В перший день тренувань завдання були присвячені етапам підготовки виступу, техніці ефективного початку виступу та алгоритму подолання стресу перед аудиторією.

«Щоб навчитися публічно виступати – треба практикуватися у ролі оратора. Сьогодні курсантам був представлений тренінг, метою якого було навчити кожного формулювати думки та власне поетапно формувати виступ. Адже, кожна особистість в своїй професійній кар’єрі стикається з необхідністю розвитку навичок публічних виступів та презентацій. Особливо це стосується військових, яким необхідно чітко доносити інформацію та свою думку до підлеглих, керівництва та колег», - зазначила Олена Ковальчук.

Вже завтра на курсантів чекає найголовніше завдання усього модулю – підготовка власних виступів та презентація їх перед аудиторією з урахуванням усіх елементів, які вони дізналися протягом навчання"


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling