Харьков

Под Харьковом соревновались лучшие гвардейские стрелки (фото)

25 марта 2019 10:29

Об этом говорится в сообщении Восточного теруправления Национальной гвардии Украины:

На стрільбищі Слобожанської бригади в чесному змаганні зустрілись команди від військових частин Східного оперативно-територіального об’єднання зі спортивної та практичної стрільби.

«Змагання з військово-прикладних видів спорту являються корисними та розвиваючими для кожного бійця. Вважаю, що участь у Чемпіонаті сприятиме подальшому удосконаленню нацгвардійців», - відкриваючи змагання зазначив заступник начальника управління полковник Костянтин Плетко.

Кожна з п’яти команд складалася з восьми гвардійців. Родзинкою цьогорічних змагань стала участь в них жінок-військовослужбовців, раніше в них брали участь лише чоловіки. Тож, відтепер у кожній команді з’явилась представниця прекрасної статі. «Мені цікаво та почесно позмагатись у стрільбі з моїми колегами по службі. Під час навчання в Академії я також показувала гарні результати з вогневої підготовки», - каже лейтенант Марія Павлова з військової частини 3005. Всі військовослужбовці приїхали зі своє штатною зброєю – пістолетами, автоматами та снайперськими гвинтівками.

На вогневих рубежах, зосереджені на результаті, стрільці виконували визначені вправи. «Важливо бути спокійним, затамовувати подих, плавно натискати на спусковий гачок та правильно цілитись – і тоді обов’язково буде відмінний результат», - з посмішкою ділиться прапорщик Вадим Павлов з команди 3 бригади оперативного призначення.

«А ще – любити свою зброю, своєчасно її обслуговувати та дбайливо до неї ставитись», - додає старший солдат Анастасія Христофорова, яка проходить службу в батальйоні спеціального призначення військової частини 3035.

За підсумками дводенних змагань суддівське журі визначило найвлучніших гвардійців з військових частин Східного ОТО. «І місце зайняла команда 3 бригади оперативного призначення, на другому місці – військова частина 3057, третє місце за командою 5-ої Слобожанської бригади», - зазначив головний суддя змагань підполковник Віталій Бухарінов.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling