Политика

Опубликовано видео реальной встречи Порошенко с бойцами "Азова". Муженко требовал поддержать Порошенко

28 марта 2019 12:46

Бойцы отказались приветствовать Петра Порошенко и ставили ему весьма неудобные вопросы, касающиеся разворовывания украинской армии и грязной информационной политики, которую ведет Генштаб ВСУ в отношении "Азова".

Видео на своей странице в соцсети прокомментировал недавно снятый с должности начальник информопераций ООШ ВСУ полковник Кравчук:

Видео на своей странице в Facebook выложил ведущий программы "Право на власть" на телеканале "1 + 1" Сергей Иванов. Автор, опубликовавший видео, написал к нему и комментарий:

Ось відео, з якого ми бачимо, що:

1. Бійці "Азову" відмовились привітати Порошенка і відповіли лише на привітання командиру полку.
2. Перше запитання, яке йому ставлять - по розкраданню армії.
3. Порошенко наказує вимкнути камеру, коли говорить про слідство по кейсу Гладковського. Цікаво, звідки він знає, що листування, показане Бігусом, і листування в матеріалах справи не збігаються? Невже хтось порушив таємницю слідства? Якщо так, то хто?
4. Порошенко каже, що він заборонив з'являтися на передову будь-яким кандидатам у президенти. До речі, буквально днями читав допис І.Геращенко про те, що, мовляв, жоден кандидат крім Порошенка не їздить на фронт. А як їздити, якщо він заборонив?
5. Муженко вимагає солідарної підтримки Порошенка. Виправте мене, якщо це не перевищення повноважень.
6. Порошенку ставлять запитання про саботаж розслідування вбиств на Майдані, люстрації суддів, а також про затримання ветерана "Азову" Дмитро Кухарчук.
7. Після розмови з Президентом бійці прямо говорять, що не отримали зрозумілих відповідей.

Як ви вважаєте, це схоже на теплу зустріч? Мораль дуже проста: не треба мати військових за тупе гарматне м'ясо, якому субординація завадить поставити актуальні та незручні запитання в обличчя Головнокомандувачу. Ну і брехати не треба.

Викладаю фрагменти відео з найяскравішими моментами зустрічі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling