Харьков

В Харькове поблагодарили парней, согласившихся служить "срочку" (фото)

4 апреля 2019 16:28

У центрі культури Національної академії Національної гвардії України пройшли урочистості з нагоди звільнення в запас 19 військовослужбовців батальйону забезпечення навчального процесу, які відслужили встановлені терміни служби.

«Досвід, який ви здобули під час проходження військової служби у батальйоні забезпечення навчального процесу, знадобиться вам в подальшому житті, навчанні та працевлаштуванні. Я вдячний кожному солдату, який впродовж відведеного терміну сумлінно ставився до службових обов’язків», - звернувся до військовослужбовців командир батальйону забезпечення навчального процесу підполковник Дмитро Дрібноход.

За проявлену мужність, рішучість, старання і відповідальне виконання службових обов'язків під час проходження військової служби в Академії Нацгвардії, бійці отримали подяки, грамоти та цінні подарунки. Кожен офіцер батальйону подякував підлеглим за зразкову службу. А вокалісти академічного гурту «П'ять стихій» організували святкову концертну програму.

Одним із військовослужбовців строкової служби є старший солдат Артем Малюк. Він закінчив Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Пов’язати життя з військовою службою підштовхнув хлопця його дідусь, капітан запасу. У військкоматі Артема розподілили служити до батальйону забезпечення навчального процесу в Академію Нацгвардії. Хлопець проходив службу в роті охорони та комендантської служби. За рік служби гвардієць вивчив основи тактичної підготовки, навчився влучно стріляти, ніс вартову службу, вдосконалив свої силові навички у фізичній підготовці.

Хлопець запевняє, що не збирається на цьому зупинятися та наполегливо працює, щоб дійти до наступної цілі: стати курсантом Академії і в майбутньому - офіцером Нацгвардії.

«НГУ - це школа життя, яку необхідно пройти кожному чоловікові. Вона дисциплінує, виховує і дає багато усвідомити. До речі, саме армія допомогла мені відчути цінність справжньої дружби. Я пишаюся службою в Академії Нацгвардії», - розповідає старший солдат Артем Малюк.

Варто додати, що значна частина строковиків вже виявили бажання продовжити військову службу або ж навчатися в Академії Нацгвардії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling