Криминал

В Одессе полиция задержала группу наркоторговцев (видео)

13 апреля 2019 15:49

Об этом сообщает пресс-служба полиции Одесской области:

Її учасники розповсюджували психотропні речовини на території міста. У зловмисників вилучено наркотичні засоби на загальну суму біля мільйона гривень.

П’ятьох фігурантів викрили співробітники відділу оперативних розробок у Південному регіоні (м. Одеса) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками Приморського відділу поліції Одеси під процесуальним керівництвом Одеської місцевої прокуратури № 3.

До складу групи входили особи від 24 до 37 років. Координувала їхні дії 28-річна жителька Одеси.

В ході проведення ряду санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників було виявлено та вилучено близько кілограма психотропних речовин, спеціальні пристрої для їх вживання, пакувальний матеріал, електронні ваги, зброю, засоби мобільного зв’язку з клієнтською базою, банківські картки та записні книжки з адресами та даними клієнтів.

Усе вилучене направлено на експертизу.

На даний час усіх учасників злочинної групи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Правоохоронці проводять заходи по встановленню інших осіб, які причетні до злочинної схеми наркоторгорців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling