Политика

Все подразделения МВД переходят на усиленный вариант работы

15 апреля 2019 14:24

Об этом говорится в сообщении пресс-службы МВД:

У МВС достатньо сил, щоб забезпечити громадський порядок до виборів і в день голосування. Про це сьогодні, 15 квітня, під час брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Володимир Філенко.

«З завтрашнього дня оперативний штаб під керівництвом першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового переходить на посилений варіант служби. Відповідно, на посилений режим роботи переходять усі структурні підрозділи, координаційні штаби, у кожному регіоні так само переходять на посилений варіант несення служби. У нас достатньо сил для того, щоб забезпечити громадський порядок і в день голосування, і до дня голосування», - сказав Володимир Філенко.

За словами радника міністра на правоохоронців чекають два складні дні: перший – це дебати, якщо вони відбудуться на НСК «Олімпійський», і це день голосування:

«Ми не маємо підстав говорить про системну підготовку великих провокацій, але ми готові до того, що можуть бути окремі прояви провокацій і незаконних дій на фоні напруги, яка присутня у суспільстві. Проте, ми сподіваємося, що наші головні зусилля закінчаться після 21:00 у день голосування», - зазначив Володимир Філенко.

В свою чергу радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко зауважив, що поліція візьме під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії: «Ми готові до перевезення бюлетенів на дільничні виборчі комісії, які розпочнуться за декілька днів. Вже у четвер-п’ятницю вони мають бути доставлені. Поліція, інші служби візьмуть під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії. Так само у зворотному напрямку ці протоколи будуть доставлені в окружні виборчі комісії згідно тих маршрутів, які нами розроблено. Буде працювати не менше сил і засобів, як було під час першого туру виборів", - зазначив Іван Стойко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling