Общество

Украина закупила 93 тысяч доз вакцин для профилактики бешенства

20 апреля 2019 19:24

Об этом сообщает Урядовий портал:

Перша партія 15 тисяч доз вже прибула на склад і готується до відправлення в регіони.

Першими вакцини для профілактики сказу отримають Львівська і Тернопільська області - 956 і 375 доз відповідно поїхали у ці регіони сьогодні. З початку наступного тижня антирабічні вакцини відправлять в усі області країни відповідно до розподілу.

Антирабічні вакцини, що призначені для профілактики та лікування сказу у дітей та дорослих, закуплені та доставлені агенцією Crown Agents за кошти Державного бюджету. Ці вакцини вироблені у Франції у повній відповідності з вимогами GMP (Належної виробничої практики) та специфікаціями в реєстраційному посвідченні країни-імпортера.

Термін придатності доставлених вакцин для профілактики сказу - 30 квітня 2021 року. Обрані Crown Agents постачальники жорстко контролювали виконання всіх необхідних умов щодо транспортування вакцин та забезпечили постачання вакцин з максимально можливим строком придатності.

Загалом Crown Agents придбали для МОЗ України 93 081 вакцин для профілактики сказу за кошти Держбюджету. Наступні партії вакцин будуть доставлені впродовж року.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling