Харьков

Военные Таиланда приехали перенимать опыт в Академию Нацгвардии Украины (фото)

23 апреля 2019 16:55

Об этом сообщает пресс-служба учебного заведения:

До Національної академії Національної гвардії України завітала іноземна делегація у складі представників Збройних Сил Таїланду. В рамках візиту військовослужбовці ознайомилися із процесом організації підготовки екіпажів БТР – 4 Е та вивчення можливості здійснення такої підготовки для екіпажів Збройних Сил Таїланду.

«Представники Королівської армії Таїланду мали можливість на власні очі побачити практичну складову застосування бойової машини БТР- 4 Е, адже Збройні сили Таїланду мають намір закупити саме цей вид бойової техніки в Україні, тож будемо сподіватися на подальшу співпрацю», - зазначив начальник навчально-методичного центру полковник Володимир Тробюк.

Представники іноземної сторони відвідали вогневий комплекс Академії, де ознайомилися із процесом організації підготовки екіпажів БТР- 4 Е на тренажерах. Генерал – майор Збройних Сил Таїланду Сурапонг Юпхром був приємно вражений відвідинами вогневого комплексу, переконавшись на прикладі навчальної бази Академії Нацгвардії в розвитку військової сфери України.

«Цей візит став дуже гарним досвідом для нас, тому що ми на власні очі побачили в чому полягає відмінність між вашою та нашою стороною. Без цього візиту ми б ніколи не дізналися про високий рівень підготовки та якісне навчання екіпажів Національної гвардії України. Це вселило надію, що в найближчому майбутньому співробітництво між Королівською армією Таїланду та Україною буде більш продуктивним», - поділився враженнями генерал-майор.

На добру згадку про візит, генерал-майор Сурапонг Юпхром вручив представнику Академії Нацгвардії пам`ятний сувенір із артилерійського центру Королівської армії Таїланду, який буде передано до музею Національної Академії Національної гвардії України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling