Новини

Родственники погибших гвардейцев вернулись после реабилитации в Турции (фото)

25 Квітня 2019 15:09

Об этом передает пресс-служба НГУ:

24 квітня, 14 родичів загиблих військовослужбовців Національної гвардії повернулися після п'ятиденної реабілітації в Туреччині у рамках спільної програми оздоровлення між посольством Туреччини та Нацгвардії.

Нагадаємо, посольство Туреччини в Україні, продовжує започатковану у 2015 році практику проведення реабілітаційного відпочинку в Анталії дітей та членів родин українських військовослужбовців, які загинули під час АТО та ООС на сході України. Ця ініціатива поширюється на членів сімей військових багатьох правоохоронних органів, зокрема Збройних сил, Служби безпеки, Національної поліції. Цього разу загалом було обрано близько 200 людей.

У рамках роботи відділення з реабілітації та оздоровлення учасників АТО та відділення оздоровлення дітей на базі медичного центру НГУ «Нові Санжари» упродовж 2014-2018 років в медичних-реабілітаційних центрах України оздоровлено 1475 військовослужбовці з числа учасників АТО (ООС).

Велика увага приділяється реабілітації поранених військовослужбовців та їх родин із залученням міжнародних організацій. З 2014 року це втілюється за підтримки медичних закладів США, Німеччини, Ізраїлю, Словаччини, Хорватії, Словенії, Угорщини, Туреччини, Швеції, Грузії, Литви, Латвії, Польщі.

На даний момент, за підрахунками військово-медичного управління, вже реабілітовано 131 гвардієць.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling