Новини

В Полтавской области чиновник РГА регулярно требовал мзду с участников АТО (фото)

25 Квітня 2019 17:37

Об этом сообщает пресс-центр СБУ Полтавской области:

Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області викрили на систематичних хабарах головного спеціаліста-юрисконсульта апарату Полтавської районної державної адміністрації.
Оперативники спецслужби встановили, що чиновник налагодив механізм вимагання грошей від місцевих жителів – учасників бойових дій. За неправомірну вигоду зловмисник обіцяв сприяти громадянам у виділенні земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства та садівництва. Вартість «послуги» посадовця становила шість тисяч гривень з чоловіка.
Співробітники СБУ задокументували факти отримання чиновником неправомірної вигоди на загальну суму сорок п’ять тисяч гривень.
Правоохоронці затримали зловмисника при вході до будівлі райдержадміністрації після одержання трьох тисяч гривень – чергової частини хабара.
У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправних дій.
Заходи з викриття зловмисника проводились спільно зі працівниками слідчого управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling