Криминал

В Грузии задержана гражданка Украины с десятью детьми

27 апреля 2019 12:18

19 апреля 2019 с территории России транзитом через Грузию в оккупированную Абхазию намеревалась выехать гражданка Украины, 1982 г.р., вместе с 10 детьми 2008, 2014, 2017, 2018 г.р. Как сообщил первый заместитель главы Нацполиции Украины Вячеслав Аброськин, она объяснила правоохранителям что четверо детей ее родные, а другие дети рождены в Украине с помощью репродуктивной медицины центра «Матери и ребенка».

"МВД Грузии в связи задержанием гражданки Украины проводит проверку по подозрению в торговле людьми", - написал Аброськин в Facebook.

Вже нами встановлено, що теріторію нашої країни ця жіночка покинула при наявності всіх необхідних документів в квітні 2018 року з 7 дітьми, потім вивезла ще троїх. Але ми звернулись до Грузії з проханням встановити місцезнаходження хлопчика Сави, 2017 р.н. , який на час затримання її в Грузії був відсутній.

Остання повідомила, що хлопчик втопився у ванній під час купання, з її слів, це трапилося у Росії в 2018 році. Будь-яких документів підтверджуючих цей факт надати не змогла.

На сьогодні при взаємодії з правоохоронцями Грузії ми проводимо перевірку інформації щодо причетності громадянки України до торгівлі людьми, також проводимо перевірку щодо надання та отримання батьківських прав на дітей народжених в Україні за допомогою репродуктивної медицини.

Дуже багато запитань до цієї громадянки, а ще більше до медичних центрів репродуктивної медицини ....


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling