Криминал

ГПУ никак не может вручить повестки двум детективам НАБУ

3 мая 2019 11:15

Генеральной прокуратурой осуществляется процессуальное руководство в уголовном производстве в отношении сотрудников НАБУ А. Сербина и Д.Замотаева.

Они подозреваются в незаконном завладении транспортным средством, совмещенном с угрозами применения физического насилия и в превышении власти работниками правоохранительных органов. Об этом в Facebook сообщил официальный представитель Генпрокуратуры Андрей Лысенко.

Действия подозреваемых квалифицированы по ч.3 ст. 289, ч.2 ст.365 УК Украины.

У період часу з 21.03.2019 по 26.04.2019 підозрювані О.Сербін та Д.Замотаєв викликалися (повістками) до ГПУ для вручення підозри, оголошення про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів кримінального провадження.

Однак виклики ГПУ ігнорувалися і підозрювані не з'являлися.

Підозрювані О.Сербін та Д.Замотаєв викликаються для вручення підозри, оголошення про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів кримінального провадження 03.05.2019 до Генпрокуратури за адресою: вул. Різницька, 13/15.

Одночасно, слідчими центрального апарату ДБР за погодження прокурора скеровано клопотання до суду про привід підозрюваних Сербіна та Замотаєва до ГПУ для вручення підозри, оголошення про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів кримінального провадження.

Мова йде про епізод:


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling