Харьков

Секретов нет: харьковские гвардейцы принимали в гостях детвору из области (фото)

16 мая 2019 07:52

Об этом рассказывает пресс-служба Национальной академии Национальной гвардии Украины:

Для ознайомлення хлопців та дівчат з умовами життєдіяльності українських військових, офіцери Національної академії провели екскурсію для школярів випускних класів Люботинської спеціалізованої школи-інтернату I-III ступенів “Дивосвіт”.

Учні прибули до військового вишу під керівництвом викладача предмета «Захист Вітчизни» підполковника Сергія Кислого.

Школярі відвідали спортивно-тренажерний та вогневий комплекси, музей Академії, оглянули умови проживання та відпочинку, побували у курсантській їдальні. Юнаки та дівчата мали можливість посидіти у тренажерах та спробувати свої сили у стрільбі в мультимедійному тирі.

Більшість зі школярів вперше знайомились із озброєнням та технічним оснащенням військовослужбовців.

Своїми враженнями поділилася випускниця Аміна Полипова: «Я вперше знаходжусь на території Академії Нацгвардії і мені було дуже цікаво дізнатись, чи можна тут навчатися дівчатам, які для них створені умови служби, яке на них навантаження та які обов’язки покладають на жінок в армії. Гвардійці Академії відповіли на всі питання, які мене цікавили та надали перелік факультетів, на які можуть вступати дівчата. Дуже вразив електронний тир, де я мала змогу вперше спробувати свої навички у стрільбі».

Школярі не тільки ознайомилися із специфікою навчання, а наостанок ще й поспілкувалися з військовослужбовцями про побут та військову атмосферу.

«Було приємно поспілкуватися з майбутніми захисниками України, нашим новим поколінням. Приємно, що вони проявляють дійсну зацікавленість, задають багато цікавих і доволі дорослих питань», –підсумував офіцер по роботі з особовим складом капітан Роман Гризодуб.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling