Общество

Харьковские гвардейцы стали участниками акции создания рукописной Библии в Украине (фото)

17 мая 2019 18:26

Об этом рассказывает пресс-служба Восточного теруправления Национальной гвардии Украины:

Гвардійці військової частини 3017 та офіцери Східного територіального управління взяли участь у всеукраїнській акції переписування Біблії та приєдналися до християн з усіх куточків країни, які створюють унікальний історичний документ.

Цю акцію упровадили представники міжконфесійної християнської організації «Українське Біблійне Товариство» минулого року.

Капелани військової частини також долучилися до перепису віршів Святого Письма, один з них капелан військової частини 3017 отець Ігор Табака каже: «Сьогодні ми змогли залучити до цієї акції наших бійців та офіцерів, кожен з них мав нагоду доторкнутися до Божого слова і стати не просто учасником, а творцем майбутньої історії християнства та людства».

Оскільки в Біблії більше 31-ї тисячі віршів, тож організатори планують залучити до акції якнайбільше людей. «Кожен може взяти участь у цій події, власноруч переписавши рядки з вічного Святого Письма в унікальну рукописну Біблію», –зазначив виконавчий директор Східного Регіонального Біблійного Товариства України Володимир Агафонов.

«Духовне виховання - основа на якій повинна розвиватися кожна людина, країна та нація. Деякі гвардійці сьогодні вперше гортали сторінки Біблії, тож важливо було, щоб вони прочитали та почули слова Святого Письма», – ділиться офіцер з культурно-просвітницької роботи та служби військового духовенства відділення по Рос сх.. майор Денис Полозюк.

Зберігатися книга буде у Біблійному Товаристві в Києві. Кожен гвардієць, який брав участь отримає сертифікат та буде занесений до книги пам’яті. А сам захід вже номіновано в Національний реєстр рекордівУкраїни.

Анастасія Павленко


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling