Спорт

Гвардейцы приняли участие в марафоне в Покровске (фото)

19 мая 2019 09:37

Об этом рассказывает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

18 травня у місті Покровськ пройшов спортивний захід із забігами на 500 та 1000 метрів, 3, 5, 10 та 21 кілометр. І військовослужбовці угруповання Національної гвардії України в ОТУ «Схід» із задоволенням прийняли участь у загальноміському спортивному святі.

1 військовослужбовець провів забіг на 3000 метрів, 3 військовослужбовці пробігли 5000 метрів, а дистанцію у 21 кілометр подолав досвідчений бігун – офіцер Західного оперативно-територіального об’єднання Олег. І, слід зазначити, що гвардійці показали чудові результати, на дистанції 5 кілометрів 2 військовослужбовця попали до найкращої десятки, а дистанцію у 21 кілометр наш співслужбовець подолав із 8-м результатом.

Як зауважив один з учасників змагань солдат військової частини 4114 Олександр: «Я приймав участь у Першому Покровському марафоні, де представляв Національну гвардію України. Я попав у топ 10 на дистанції 5 кілометрів, все дуже сподобалось. Займайтесь спортом, спорт – це життя!».

Після змагань гвардійці поспілкувались з мером міста Покровськ Русланом Требушкіним. Вони запевнили, що неодмінно будуть приймати участь у всіх подібних заходах.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling