Общество

На Сумщине 200 детей согласились принять участие в военно-патриотической игре

19 мая 2019 13:44

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны Украины:

На Сумщині, на базі місцевого оздоровчого табору «Схід» пройшов обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Організатори заходу Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Департамент освіти і науки та управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

Участь у «Джурі» взяли близько 200 учнів. Учасники демонстрували навички зі стройової підготовки, уміння надавати першу медичну допомогу тощо.

Не менш напруженими були залікові змагання «Відун», «Бівак», «Стрільба» та «Перетягування линви», але справжнім випробуванням для учасників стало залікове змагання «Туристська смуга перешкод», де молодь демонструвала емоційно-вольові якості.

За підсумками змагань бронзу у загальному заліку змагань посіла збірна команда з Кролевця Сумської області, срібло у збірної команди з Великої Писарівки Сумської області, а переможцем стала збірна команда з міста Суми, яка надалі і буде представляти Сумщину на Всеукраїнському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling