Новини

В Киеве 200 гвардейцев присягнули на верность народу Украины (фото)

25 Травня 2019 19:05

Об этом рассказывает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

Сьогодні, 25 травня, на площі Конституції біля Верховної Ради України новобранці 1-ої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка та військової частини 3066 склали військову присягу.

Загалом майже 200 новобранців присягнули на вірність українському народові, щоб стати в один стрій зі сильними та мужніми захисниками нашої Батьківщини.

«У Першій Президентській бригаді проходять службу кілька моїх друзів. Коли розпочався призов я сам прийшов до військкомату і сказав де хочу служити. Тоді я навіть уявити не міг, що буду читати слова присяги під будівлею Верховної Ради України. Для мене це велика честь. Сподіваюся, батьки будуть пишатися мною», - із захопленням в голосі розповів солдат Денис Запорожець.

Подивитися та підтримати хлопців приїхали їхні родичі, близькі та рідні. Дехто навіть не впізнав у цих мужніх гвардійцях своїх дітей.

«Коли побачила сина у формі – зрозуміла, що мій син виріс та став справжнім чоловіком. Він молодець!», - поділилася враженням мати одного з гвардійців.

Впродовж місяця юнаки займалися бойовою, фізичною підготовками та стройовим вишкілом. Окрім цього з ними постійно працювали психологи за програмою курсу тренінгів по team building (командоутворення). Всі ці заняття допомагають адаптуватися до військового життя.

Начальник Північного Київського територіального управління НГУ генерал-майор Микола Миколенко привітав гвардійців з цим знаменним для кожного чоловіка днем і побажав гарної служби та мирного неба над головою.

Автор Олександра Кузнєцова

Фото Сергія Павлова


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling