Новини

В ООС правоохранители выявили схрон боеприпасов (фото)

25 Травня 2019 19:19

Об этом говорится в сообщении пресс-центра штаба ООС в соцсети:

Днями оперативниками Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України була отримана інформація про злочинну діяльність громадянина України 1955 року народження, мешканця міста Авдіївка, який на своїй дачній ділянці в Ясинуватському районі Донецької області незаконно зберігає військові засоби ураження.

З метою перевірки інформації, прикордонниками спільно з представниками Національної поліції було здійснено огляд садиби, в ході якого виявлено приховані 5 пострілів ПГ-7В до протитанкового гранатомета РПГ-7. За попереднім висновком експертів, боєприпаси, ймовірно, виробництва Російської Федерації. З метою проведення подальших слідчих дій небезпечні предмети вилучено представниками вибухотехнічного підрозділу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Правопорушника передано співробітникам Національної поліції. Відомості про виявлення ознак кримінального правопорушення «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Громадянину загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling