Новини

В Киеве "под каштанами" гвардейцы пробежали ради маленьких сердец (фото)

26 Травня 2019 19:46

Об этом сообщает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

26 травня у Києві пройшов 27-й пробіг під каштанами у якому взяли участь тисячі киян та гостей міста. Військові Національної гвардії України не залишились осторонь та приєдналися до благодійної акції.

«Пробіг під каштанами» проходить з 1993 року та є наймасовішим спортивно-благодійним проектом в Україні. З кожним роком до проекту долучається все більше учасників та звертаються нові реципієнти.

«Пробіг під каштанами» – перша в Україні спортивно-благодійна подія. Вже 27-й рік поспіль ми організовуємо свято добра, щоб показати, що допомагати це – приємно і весело. Особливістю «Пробігу під каштанами» є те, що кожен учасник може відчути радість моменту допомоги тим, хто цього потребує. Зарядитися неймовірною енергетикою об’єднання заради добра», – ініціатор та організатор Пробігу Ірина Кузнєцова.

Цього року гвардійці бігли у «Спортивний пробіг» на 5000 метрів та увійшли у 100-ню кращих, представники Першої президентської бригади НГУ зі службовими собаками бігли 600 метрів у старті «Пробіг із собакою», а команда від Бригади швидкого реагування НГУ, з думкою про здорову націю, бігли 5000 метрів у «Благодійний пробіг» центральними вулицями столиці.

Кошти, які зібрані в рамках проекту, будуть направлені на придбання необхідного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling