Новини

В ООС гвардейцы "Азова" поздравили выпускников школ (фото)

26 Травня 2019 20:29

Об этом сообщает пресс-служба Восточного теруправления Национальной гвардии Украины:

В школах по всій країні відзначили свято останнього дзвоника. Під Гімн України попрощалися зі школою до осені й учні прифронтових населених пунктів. Привітали школярів, які вже шостий рік здобувають знання під обстрілами ворога, і військовослужбовці окремого загону спеціального призначення «Азов».

На останній дзвінок азовці завітали до єдиної школи в Новолуганському, що біля самої лінії фронту в Донецькій області. Гвардійці традиційно прийшли не с пустими руками – вони презентували адміністрації школи та учням корисні подарунки. Одинадцятеро учнів школи від командування загону спецпризначення отримали фітнес-браслети, найуспішніші учениці – планшети «Lenovo», а троє єдиних цьогорічних випускників – навушники «Sony».

Також бійці побажали учням та викладачам завжди зберігали лише найкращі спогади з навчального процесу, а щоб ці спогади можна було фільмувати адміністрації подарували адміністрації фотоапарат та принтер для друку світлин.

«Турбота про цивільне населення – справа, про яку бійці «Азову» пам’ятають постійно, несучи службу на передовій. Обіцяємо зробити все можливе, аби жахіття війни, які супроводжують їхнє дитинство, завершилися якнайшвидше, а випускники Донецька та Луганська наступних років зустріли свій останній дзвоник під синьо-жовтим стягом», - зазначив завтсупник командира загону Калина.

Як зазначають самі азовці, подарунки до свята – це найменше, що сьогодні вони можуть зробити для дітлахів, які зростають у себе вдома під звуки розривів російських снарядів.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling