Общество

На Львовщине наградили победителей "Гвардейской "Джури" (фото)

26 мая 2019 18:55

Об этом сообщает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

У Львові нагородили команду, яка отримала першість у районному етапі Джура – Гвардієць. Цьогорічні районні змагання відбувались під егідою Національної гвардії України. Зокрема підтримувала учасників 2 Галицька бригада Західного оперативно-територіального об’єднання.

Перший етап змагань – стрільба, Її пройшли шість десятків дітей у мультимедійному тирі бригади. Пізніше два дні поспіль діти проживали біля військового стрільбища Раковець. Тут пройшли основні змагання. Рої продемонстрували стройовий вишкіл, перетягували линву, були кашоварами та змагались у конкурсі «рятівник» та «ведун».

Загалом у Джурі-Гвардієць брало участь шість команд Сихівського району, але перемогу здобула та, яку готував колишній офіцер бригади Анатолій Шевчук, який наразі викладає у 90-тій школі.

Ройовий, Гена Віктор, вже обрав для себе майбутній шлях – стане військовим. Тепер тільки обирає навчальний заклад.

Нагородження відбулось у Сихівській районній адміністрації. Сюди, із самої школи переможці йшли у гвардійських беретах та строєм. Кажуть, що перемогою дуже пишаються.

«Команда, що перемогла, поїде на обласні змагання Джура-Оборонець, - розповідає викладач Анатолій Шевчук, - усі будуть у синіх гвардійських беретах та з гвардійськими знаннями. Наступні змагання будуть проводитись у Яворівському Міжнародному центрі. Звісно, ми розраховуємо лише на перемогу, адже готувались ми дуже сумлінно».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling