Политика

Директор Завода им. Малышева Александр Хлань должен воздержаться от обострения политических противоречий, - профсоюз

27 мая 2019 14:30

Профсоюз, представляющий интересы стратегической для государства отрасли ОПК, обеспокоен втягиванием в политическое противостояние работников Завода имени Малышева.

Об этом заявил председатель профсоюза Александр Черныш, комментируя массовую акцию, запланированную на предприятии с участием трудового коллектива.


З боку генерального директора Олександра Хланя неприпустимо використовувати трудовий колектив як важіль тиску у процесі укладання власного трудового контракту.

У непростих політичних та економічних умовах колектив підприємства має забезпечувати виробництво і вчасно виконувати завдання державного оборонного замовлення.

Натомість акції протесту, на які провокує людей адміністрація, загрожують стабільній економічній діяльності провідного підприємства галузі.

Наголошуємо, що технічні питання, пов’язані рамками трудового законодавства, необхідно вирішувати у процесі перемовин із профільним дивізіоном ДК «Укроборонпром».

Закликаємо адміністрацію Заводу імені О.Малишева утриматися від подальшого загострення політичних протиріч, а натомість виконувати покладені на неї функціональні обов’язки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling