Политика

Вакарчук представил новых членов своей команды

27 мая 2019 19:13

Соответствующую информацию публикует сайт партии Голос:

27 травня 2019 р. — Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук представив ще двох членів партійної команди. Павло Кухта, який останні три роки був двигуном багатьох реформаторських ініціатив уряду, став програмним директором партії «Голос». Ярослав Железняк, один з найкращих професіоналів зі зв’язків з Верховною Радою, обійняв посаду заступника керівника виборчої кампанії партії «Голос».

«Павло та Ярослав — це професіонали, які максимально доклалися до того, щоб відбулася більшість позитивних реформ. Я дуже радий, що вони сьогодні приєдналися до нашої команди», — сказав Святослав Вакарчук.

Павло Кухта — екс-заступник голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ (SAGSUR) при Кабміні. Фахівець у галузі фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Працював у стратегічній групі радників з підтримки реформ, разом з Іваном Міклошем та Лєшеком Бальцеровичем — людьми, які реформували та змінили Польщу та Словаччину.

«Люди в Україні чекають змін, але за ідеєю змін має стояти реальний зміст. Тому прямо зараз ми працюємо з найкращими міжнародними і українськими експертами над формуванням для «Голосу» ефективної та якісної реальної програми змін в країні», — прокоментував свою роботу для «Голосу» Павло Кухта.

Ярослав Железняк — також член SAGSUR, радник з питань зв'язків з органами державної влади. Ярослав мобілізував депутатів Верховної Ради, щоб вони голосували за реформаторські законопроекти, в тому числі — реформу державних закупівель PROZORRO, медичну реформу, дерегуляцію бізнесу та багато інших. У 2015—2018 роках — був радником міністра економічного розвитку й торгівлі України, а у липні 2017 року — призначений радником прем’єр-міністра зі зв’язків із парламентом.

«Старі політики так і не запровадили відкриті списки. Нас це не зупиняє. Ми починаємо працювати для того, щоб завести в парламент людей нової генерації, та разом кардинально змінити роботу Верховної Ради», — сказав Ярослав Железняк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling