Экономика

На Черниговщине военная прокуратура помешала воинской части "пустить налево" более миллиона грн

30 мая 2019 16:02

Об этом сообщает пресс-служба военной прокуратуры Центрального региона Украины:

За реагування військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України попереджено протиправне витрачання бюджетних коштів однією з військових частин. За результатами своєчасно внесеного подання прокурорів скасовано результати торгів, проведених з порушенням закону.

Військова частина, дислокована на Чернігівщині, у березні 2019 року провела закупівлю послуг з перевезення вантажів у формі відкритих торгів. Очікувана вартість – 1,25 млн грн, а єдиний критерій кінцевої оцінки тендерних пропозицій - ціна.

Військова прокуратура встановила, що в ході закупівлі були необґрунтовано відхилені пропозиції учасників на понад 300 тис. грн. меншу суму від пропозиції переможця. У торгах переміг суб’єкт з найвищою ціновою пропозицією. Він, до речі, взагалі не мав права брати участь в конкурсі через надання неповного комплекту необхідних документів.

Після розгляду своєчасного подання військової прокуратури результати тендеру скасовано, попереджено укладення договору та зупинено незаконну витрату понад 1 мільйона гривень бюджетних коштів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling