Общество

В Тернополе школьники создали специально для армейцев знамена (видео)

31 мая 2019 14:45

Об этом сообщает пресс-служба 44 артбригады ВСУ:

В рамках проекту "Подаруй солдату прапор" учні з Мельнице - Подільської громади Борщівського району передали спеціально виготовлені з гаслом артилеристів прапори. Разом з тим співали і вітали захисників з поверненням на рідну землю.

Информацию дополняет канал Т1:

Юні учасники будинку дитячої творчості із Мельниці-Подільської приїхали до Тернополя, аби привітати тернопільських артилеристів з успішним поверненням додому, потішити військових концертом і презентами.

Долучилися до дійства і волонтери Борщівської самооборони. Вже два роки реалізовують проект "Подаруй солдату прапор". Військовим 44 артбригади діти привезли прапори, де написали свої побажання бійцям і висловили подяку за нелегку службу.

"Суть цих прапорів, які ми привезли, на одній частині (червоно-чорній) писали діти свої побажання, а на жовто-синій будуть писати бойові побратими, бійцям, яким цей прапор буде вручено", каже волонтер ГО "Самооборона Борщівського району Іван Грицак.

Привітати артилеристів приїхали 38 дітей і підлітків. На сцені військовим представили театралізоване дійство, виконали патріотичні вірші і пісні. Вручили й великодні подарунки. Адже концерт готували ще напередодні великого свята, проте військові затрималися із ротацією.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling