Лонгриды

Харьковские гвардейцы рассказали, ради кого живут и служат (фото)

3 июня 2019 17:31

Новий рекорд України встановили харків’яни в рамках V фестивалю дитячої та юнацької творчості «Вітаємо дитинство». Зафіксовано, що у найбільшому параді родин Захисників України взяло участь 1200 дітей та дорослих.

Гвардійці зі своїми дітьми також долучились до акції. Вони прийшли з журавликами миру з побажаннями для українських захисників. Власне обрахунок рекорду здійснювався саме завдяки паперовим птахам.

«Сьогоднішнє свято – привід нагадати батькам, що треба більше уваги приділяти своїм дітям, чимось порадувати їх. Я сюди прийшла зі своїм синочком Олексієм, йому п’ять рочків. У нас сьогодні дуже весело почався день, ми почали його з дослідження фарби принтера, тому прийшли на свято дуже яскраві. Але головне, що ми тут і разом!» – поділилася враженнями офіцер військової частини 3005 Євгенія Цвик.

«Настрій бадьорий, що в мене, що в сина. Все заради нього. Він характером в мене вдався. Звати його Іван. Все любить руками робити, каже, що буде ремонтувати автомобілі, як виросте», – розповів гвардієць Сергій Писарєв, що його синок Іван тут же і підтвердив, мовляв скоро навчиться справляти всі ці танки та БТР і буде працювати з батьком.

Валерія Вельмицька прийшла зі своїм батьком. Вона заявила, що дового чекала цей день і привітала всіх дітей зі святом. Старший сержант Дмитро Вельмицький, у свою чергу, додав:

«День почався добре. З донькою Валерією вирішили приїхати до парку імені Горького відпочити, погуляти, поспілкуватися з іншими дітками. Адже що для нас наші діти? Зірочки, сенс життя! Саме заради них, ми живемо і служимо!»– запевнив гвардієц Дмитро Вельмицький.

Організатором свята виступив Народний поліцейський театр оригінального жанру «Діти майбутнього» при Головному управлінні Національної поліції в Харківській області.

Сергій Молотков


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling