Харьков

В Харькове представители делегации Франции ознакомились с современным оснащением Нацгвардии

8 июня 2019 12:03

Об этом рассказывает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

У Національній академії Національної гвардії України представників Школи офіцерів Національної жандармерії Франції ознайомили із навчальним процесом, факультетами та навчально-матеріальною базою навчального закладу.

Перший заступник начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов ознайомив представників делегації з організацією навчального процесу: «Академія постійно розвивається, змінює підходи у навчанні на найбільш сучасні, використовує новітні тренажери, інтегрує ефективні методи викладання і все це задля однієї головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи. Вже багато зроблено і ще більше ми плануємо зробити. Крім того, ми активно впроваджуємо міжнародний досвід в навчальний процес Академії і завжди відкриті до співпраці».

Начальники факультетів детально розповіли про діяльність своїх підрозділів та специфіку підготовки майбутніх офіцерів за спеціальностями.

«Взаємне співробітництво між навчальними закладами Національної жандармерії Франції та Нацгвардії України, яке ми вже реалізуємо сьогодні, послужить для подальшої перспективи розвитку й розбудови наших відомств», – зазначив керівник департаменту Школи з педагогічних питань, бюджетних та логістичних питань полковник Ніколя Ле Незе.

Іноземну делегацію ознайомили із науковою діяльністю навчального закладу та досягненнями гвардійців у цьому напрямку.

Нагадаємо, що делегація Школи офіцерів Національної жандармерії Франції прибула до Академії для започаткування співробітництва між вищими навчальними закладами, що відповідають за підготовку офіцерських кадрів Національної гвардії України та Національної жандармерії Франції.

Офіцери та курсанти Академії продемонстрували гостям роботу сучасного навчально-тренувального комплексу з вогневої підготовки, який оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами, що дає змогу ефективно навчати володінню зброєю нацгвардійців. Крім того, гості оглянули музей Академії, зразки сучасної зброї українського виробництва та спеціальну форму одягу. Високу оцінку отримав і навчально-спортивний комплекс, який включає в себе зал для ігрових видів спорту, крос-фіту, рукопашного бою та відновлювальний центр.

Представники делегації відмітили сучасну систему навчання та підготовки курсантів в Академії і висловили побажання співпраці з навчальним закладом Національної гвардії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling