Политика

В ООС прошли соревнования на лучший танковый экипаж (фото)

15 июня 2019 17:19

Об этом говорится в сообщении Минобороны Украины:

На одному із полігонів Донеччини відбулися змагання на кращий танковий екіпаж. Учасники змагалися у подоланні смуги перешкод, яка включала практичне відпрацювання питань з основних предметів навчання: вогневої, тактичної, інженерної підготовки, підготовки з радіаційного, хімічного та біологічного захисту та деякі спеціальні елементи — завантаження й розвантаження боєприпасів, евакуація пораненого члена екіпажу та надання домедичної допомоги.

Заступник командувача ООС генерал-майор Богдан Бондар зазначив, що подібні навчання проводяться задля покращення професійного вишколу особового складу під час виконання завдань на незнайомій місцевості.

— Звичайно є плюси і мінуси. Коли працюють підрозділи інших бригад, один у одного навчаються, підказують, діляться досвідом і звичайно, вчаться на помилках, враховують вказівки та деякі моменти, які попередні екіпажі не виконали. Але з поставленим завданням справилися. Найголовніше — це злагоджений екіпаж, управління й організація зв’язку. Важливо, щоб командири підрозділів могли керувати, вносити корективи під час виконання нормативів та вправ. Коли виникає позаштатна ситуація — потрібно безпосередньо втрутитися, вносити зміни, а також віддавати нові вказівки екіпажам, тоді і буде результат. Екіпаж намагається виконати завдання з урахуванням місцевості та температурних умов, — зазначив генерал-майор Богдан Бондар.

За словами офіцера, навчання відбувалися в умовах, максимально наближених до бойових.

Відповідно до кінцевих результатів змагань, першість серед п’яти команд-учасниць виборов екіпаж танку 36-ї окремої бригади морської піхоти, який наразі виконує завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling