Политика

Штаб: за день враг 8 обстреливал позиции ВСУ, жертв нет

15 июня 2019 19:36

Об этом в ежевечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Від початку доби ворог вісім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил, з них:
в районі населеного пункту ЛЕБЕДИНСЬКЕ, з напрямку УЖІВКА – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету;
АВДІЇВКА, з напрямку СПАРТАК – міномети калібру 120 мм та 82 мм;
поблизу населеного пункту НОВОТРОЇЦЬКЕ, з напрямку ДОКУЧАЄВСЬК – зі стрілецької зброї;
КРАСНОГОРІВКА, з напрямку СТАРОМИХАЙЛІВКА – великокаліберний кулемет та стрілецька зброя.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил:
чотири рази район населеного пункту СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА, з напрямку МИКОЛАЇВКА та КРАСНИЙ ЯР – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.
14 червня збройні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню. З них шість разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії, мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Факти порушень режиму тиші зафіксовано поблизу населених пунктів МАР'ЇНКА, ПАВЛОПІЛЬ, КРАСНОГОРІВКА, ГНУТОВЕ, ЛЕБЕДИНСЬКЕ, ВОДЯНЕ, ПИЩИВИК, ТАРАМЧУК, ШИРОКИНЕ, ПІВДЕННЕ, ПОПАСНА, ЗОЛОТЕ-4, НОВГОРОДСЬКЕ, СТАНИЦЯ-ЛУГАНСЬКА.
14 червня представники Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрили 3 факти пов'язаних з незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами, 15 крадіжок, 7 фактів зберігання наркотиків. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації затримано та передано до правоохоронних органів 2 особи. Виявлено 42 адміністративних правопорушення.
Вчора через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало майже 24000 осіб та 2700 транспортних засобів. Близько 25000 осіб та 2700 транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотному напрямку. 83-ом особам було відмовлено в пропуску через лінію розмежування.
Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Суспільно-політична та гуманітарна обстановка залишається під контролем Об'єднаних сил.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling