Общество

Прощание с Дмитрием Тимчуком состоится в субботу в киевском Доме офицеров

21 июня 2019 16:07

Об этом сообщает пресс-служба парти Народный фронт:

У суботу, 22 червня, о 10:00, в Будинку офіцерів відбудеться церемонія прощання з народним депутатом "Народного фронту", координатором групи "Інформаційний спротив" Дмитром Тимчуком, який трагічно загинув 19 червня.

Дмитро Тимчук - військовий журналіст і експерт, справжній боєць інформаційного фронту, чия праця у 2014 році під час висвітлення подій у Криму та на Донбасі просто неоціненна.

Саме він та його "Інформаційний спротив" стали першими, хто почав протистояти російській пропаганді, а його сторінка у Facebook ставала головним джерелом новин з фронту.

Досвідчений військовий журналіст, який неодноразово висвітлював події в гарячих точках - Іраку, Лівані, Косово, - навесні 2014 взяв на себе величезну відповідальність і протидіяв з командою волонтерів потужній інформаційній пропаганді Кремля, поки українські державні структури лише розгортали свою роботу.

Саме Дмитро Тимчук першим розповів з фактами про російські регулярні війська в Криму та Донбасі, про обсяги мародерства і особливості паспортизації ЛДНР по-російськи.

Фракція "Народний фронт" мала за велику честь працювати в одній команді з таким професіоналом, патріотом і непримиримим борцем із кремлівською "фабрикою брехні".

Вічна пам'ять...


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling