Политика

С начала года для ВМС ВСУ нашли более 900 контрактников

24 июня 2019 17:58

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны:

Комплектування кораблів та берегових частин флоту військовослужбовцями служби за контрактом вдалося підвищити завдяки новим підходам в питаннях рекрутингу, які застосовують у своїй роботі працівники позаштатних Вербувальних центрів національних ВМС спільно з представниками обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Перший вербувальний центр ВМС в Одесі відкрили на початку серпня 2016 року за рекомендаціями партнерів країн-членів НАТО. Згодом подібний центр розпочав роботу в Миколаєві. Особливості їхньої роботи полягають у новому підході до комплектування, адже кандидату вже під час перших співбесід надається максимально об’єктивна інформація про те, де він буде служити, які умови його очікують. Далі триває процес їхнього супроводження безпосередньо до укладення контракту, не втративши жодної людини.

‒ Лише за перше півріччя 2019-го нам вдалося залучити на військову службу у підрозділах ВМС більше 900 людей. Минулого року контракт підписали понад 1500 громадян України. Ці цифри свідчать про правильність обраного нами шляху, що був запозичений у партнерів з країн НАТО, ‒ відзначив начальник управління персоналу — заступник начальника штабу Командування ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олександр Шевченко.

Як запевняють в Командуванні ВМС ЗС України, у першу чергу, комплектуються бойові частини, які залучаються до виконання завдань в районах Операції Об’єднаних Сил, але, разом з тим, важливим є питання комплектування посад на кораблях, катерах та суднах забезпечення флоту.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling