Общество

Аваков: авиационная академия МВД набирает на первый курс 177 студентов-пилотов и техников

26 июня 2019 12:32

Об этом сообщает пресс-служба МВД Украины:

Під час цьогорічної вступної кампанії Льотна академія МВС у Кременчузі набирає за державним замовленням 177 студентів майбутніх пілотів, техніків та авіоніків. Вони навчатимуться за новою програмою, розробленою спільно із Airbus Helicopters, а для тренувальних польотів цього року отримають два нових гвинтокрили Н125.

Про це сьогодні, 26 червня, під час засідання Уряду повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Запорука ефективних та якісних операцій – кваліфіковані пілоти, льотний екіпаж та технічні спеціалісти, адже їхнє завдання – не лише врятувати життя людини, надати правоохоронний сервіс, а і безпечно експлуатувати та обслуговувати авіаційну техніку у повному діапазоні завдань та умов служби. Авіаційна академія МВС України у Кременчузі пропонує комплексні навчальні програми підготовки пілотів та техніків, розроблені спільно із фахівцями Airbus Helicopters», - зазначив Арсен Аваков.

Він додав, що у рамках контракту між МВС України та Airbus Helicoptersв академії будуть встановлені сучасні тренажери Full Flight Simulator гвинтокрилу H225 для польотів, які забезпечують максимально реалістичний досвід, а також практичні навчання на нових гвинтокрилах Н125, які будуть передані коледжу вже цього року.

«Сьогодні на засіданні Уряду ми прийняли два важливих рішення щодо Льотної академії МВС - перерозподіл видатків на її утримання, чим остаточно завершили процес передачі навчального закладу від Міністерства освіти до системи МВС України, а також врахували питання державного замовлення для підготовки спеціалістів. На 2019-2020 навчальний рік ми плануємо прийняти за державним замовленням 28 пілотів, 89 техніків та 60 авіоніків. Ми забезпечимо для пілотів повноцінну льотну практику не на старих і поламаних Мі-2, а на сучасних гелікоптерах Н125. Окрім цього, в академії будуть встановлені два сучасні тренажери Full Flight Simulator гвинтокрилу H225. Так само і щодо техніків, вони повинні вже зараз опановувати сервісне обслуговування сучасних гелікоптерів та навігаційного обладнання. У кожного випускника буде не менше 170 годин льотної підготовки», - підкреслив очільник МВС, додавши, що викладачі також будуть проходити курси на заводі у Франції для максимального ефективного навчального процесу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling