Общество

Епифаний просит молодежь заглядывать не только в Google

30 июня 2019 15:10

Об этом глава ПЦУ написал на своей странице в соцсети:

Вітаю усіх молодих за віком і духом людей зі святом – Днем молоді!

Господь кожному дарує багато талантів. Молодь – це рух, це активність, пізнання, зростання, це, власне, унікальна можливість втілити таланти у життя.

Якою є наша молодь? Вона шукає правди і не терпить лицемірства. Вона талановита і винахідлива. Вона прагне змін і не боїться змінюватися, вдосконалюватись, навчатися і відкривати для себе сучасний світ.

Як спраглий потребує води, так і молоді люди шукають відповідей. Спробуйте заглянути в Біблію стільки ж разів, як і в Google, і ви зможете знайти ті відповіді, які не знайдете у мережі. Відповіді про внутрішній світ, про вічні речі, які з плином історії залишаються незмінними. Їх теж треба знати, бо вони допоможуть знайти правильні рішення у викликах зовнішнього світу.

А ще порадив би більше присвячувати часу реальному спілкуванню, а не тільки комунікувати віртуально. Живе спілкування, емоції, тепло почуттів та приємні враження - без цього життя не буде таким повним, яким його створив Господь.

Нехай ніхто не гордує вашою молодістю, але будьте взірцем для вірних у слові, в житті, в любові, в дусі, у вірі, в чистоті. Живіть і любіть по-справжньому!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling