Новини

Аброськин: Только за минувшие сутки полицейские задержали трех педофилов, жертвами стали 5 детей

9 Липня 2019 17:29

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що лише за минулу добу поліцейські в різних регіонах України виявили трьох педофілів, які зґвалтували неповнолітніх, ще один робив це з двома дітьми протягом тривалого часу.

«Львівська область. 24-річний покидьок по-звірячі зґвалтував неповнолітню. Підозрюваний затриманий. Миколаівська область. 24-річний зґвалтував неповнолітню серед білого дня, затягнувши в кущі. Покидьок встановлений, але з місця проживання зник, розшукується. Тернопільська область. Чоловік, 1964 р.н., розбещував хлопчика, 2010 р.н., і дівчинку, 2012 р.н. Підозрюваний при опитуванні підтвердив свої дії щодо розбещення дітей. Вінницька область. Психічно хворий, 1959 р.н. скоїв напад на дівчинку, 2012 р.н., після чого зґвалтував рукою. Дитина доставлена в Центр матері й дитини. Попередній діагноз: згвалтування та кровотеча. Покидьок затриманий», - заявив В’ячеслав Аброськін.

Він додав, що це тільки ті факти злочинів, де батьки подолали страх і звернулися в поліцію, повідомляє прес-служба МВС України.

«А скільки ще латентних статевих злочинів скоюються стосовно дітей можна тільки здогадуватися. Всі повинні зрозуміти, що, замовчуючи злочину, не звертаючись в поліцію, ви даєте можливість покидькам безкарно ґвалтувати і знущатися з наших дітей», - зазначив перший заступник начальника Нацполіції.

Нагадаємо, профільний комітет рекомендував парламенту прийняти законопроект про реєстр та хімічну кастрацію педофілів.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling