Общество

В Чернигове армейцы торговали входом на военный аэродром для игры гражданских в пейнтбол

9 июля 2019 22:30

Об этом сообщает военная прокуратура Центрального региона Украины:

Військовослужбовець за «винагороду» дозволив доступ цивільним на територію охоронюваного військового об’єкту. Відповідальний за організацію охорони колишнього військового аеродрому «Півці» начальник позаштатної комендатури військової частини, підпорядкованої Харківському національному університету Повітряних Сил ЗСУ імені І.Кожедуба за 3000 гривень хабара організував представникам приватного підприємства безперешкодний пропуск на аеродром у Чернігові для проведення змагань з пейнтболу. Ще 500 доларів США отримав за сприяння у подальшому в отриманні ділянки там у тривалу оренду.

Під час одержання неправомірної вигоди офіцер був затриманий 9 липня 2019 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки Нацполіції в Чернігівській області та слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

Тривають слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling