Политика

На суше, в воздухе и в море: как проходили международные учения "SeaBreeze - 2019" для украинских гвардейцев

12 июля 2019 14:37

8 липня розпочалася активна фаза міжнародних військових навчань Sea Breeze-2019. Активувалися всі сили – сухопутні, повітряні і морські та в повному складі вийшли в район навчань для спільних антидиверсійних дій в Чорному морі.

Підрозділи нацгвардійців приймали безпосередню участь у навчаннях та задіяні у всіх елементах. Особовий склад окремого загону спеціального призначення Південного ОТО виконував завдання по звільненню заручників, а також переслідуванню та знешкодженню умовних терористів. Згідно плану навчань учасники відпрацьовували елементи розвідки та спостереження, оточення території, наземного штурму та десантування у воду.

Ворог активізувався і на суші і в морі, тому його треба заблокувати аби він не продовжував свої агресивні дії. Саме такий сценарій відпрацювали українські військові та армійці країн НАТО.

«У нас повинна бути комунікація. Ми повинні робити все за стандартами. Тому, у повітрі, на морі та на суші ми повинні вміти працювати однією командою», – заявив контр-адмірал ВМС ЗСУ, керівник навчань від української сторони Олексій Неїпапа.

Загалом у навчаннях спільних бойових дій цього року беруть участь близько 3000 осіб з 19 країн світу. Навчання проходили у чотири етапи.

Основні зусилля під час навчань спрямовуються на відпрацювання контролю та захисту морських комунікацій, важливої берегової інфраструктури.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling