Новости

На Луганщине местным жителям и военным будут показывать украинское кино

14 июля 2019 14:43

Об этом сообщает пресс-центр штаба ООС в соцсети:

В рамках популяризації української кінопродукції в районі проведення операції Об’єднаних сил стартував проект «Українське кіно - Луганщині».
Захід організований командуванням Об’єднаних сил спільно з Громадською організацією «Мистецька вежа» та за підтримки Державного Агентства України з питань Кіно.
Відтак, для військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил проводяться покази відомих українських кінострічок «Позивний «Бандерас»», «Червоний», «Гуцулка Ксеня», документальних фільмів «Перша сотня», «Будинок «Слово»». Також для школярів Луганщини організовані покази низки дитячих фільмів.
Слід зазначити, що на усіх заходах присутні творці сценарію художнього фільму «Позивний «Бандерас»» Артемій Кірсанов та Сергій Дзюба. Автори фільму проводять творчі зустрічі з українськими захисниками та школярами маленьких міст та селищ.
Перші кінопокази відбулися у Сєвєродонецьку та Привіллі. Незабаром мешканці інших прифронтових населених пунктів матимуть змогу познайомитися з сучасним українським кінематографом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling