Политика

МО: экипаж вертолетчиков ВСУ "забросил" десант в тыл противника

15 июля 2019 18:50

Бродівський екіпаж окремої бригади Армійської авіації Сухопутних військ ЗС України бере активну участь у тактико-спеціальних навчаннях груп 8-го окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій на Хмельниччині. Вертолітники забезпечують десантування спецпризначенців як з повітря, так і з приземленням борту в умовний тил противника. Після виконання диверсійно-розвідувальних завдань, вертоліт евакуює десант на базу, повідомляє прес-служба Міноборони.

Для екіпажу багатоцільового транспортно-бойового вертольота Мі-8МТ маневри є іспитом на професійну придатність: вони відпрацьовують спільне злагодження армійської авіації та підрозділів спецпризначення.

Особливість специфіки роботивертолітників — непомітно для противника вивести гелікоптер на майданчик по заданих координатах у потрібний час. Слід зазначити, що час на виконання поставленого завдання обмежений. Також важливо правильно визначити з повітря майданчик та спосіб заходу для безпечної висадки груп спецпризначенців.

Під час відпрацювання завдань вертолітники також враховують досвід участі українськоїАрмійської авіації у ході АТО/ООС у Донецькій та Луганській областях, коли екіпажі здійснюють евакуацію поранених військовослужбовців.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling