Харьков

Информация о заминировании 14 избирательных участков в Харькове не подтвердилась

21 июля 2019 19:19

Фахівці ретельно обстежили приміщення та прилеглу територію об’єктів. Евакуація громадян не проводилася. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Нагадаємо, повідомлення про закладення вибухівки в виборчих дільницях, розташованих на вулицях Моісеївській, Пушкінській, Леся Сердюка, Владислава Зубенка, Мінераловодській, Чкалова, провулку Студентському та Електроінструментальному, надійшла до поліції на спецлінію «102» 21 липня о 14:55.

За адресами виїжджали співробітники слідчо-оперативних груп, кінологічного центру та вибухотехнічного управління обласного главку харківської поліції.

За рішенням голови комісії, виборчу дільницю на вулиці Моісеївській зачинили на півгодини. Всі інші дільниці працювали в штатному режимі, повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling