Політика

С полуночи на Донбассе не было ни единого обстрела

21 Липня 2019 19:24

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано.
Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, два військовослужбовці загинули та два отримали поранення.
20 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню. З них 12 разів – із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Також, противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Факти турбуючого вогню противника зафіксовано поблизу населених пунктів ГРАНІТНЕ, ЛЕБЕДИНСЬКЕ, ПІСКИ, ТАЛАКІВКА, ПАВЛОПІЛЬ, НОВОТРОЇЦЬКЕ, КРАСНОГОРІВКА, ВОДЯНЕ, БОГДАНІВКА, ПИЩЕВИК, МАР'ЇНКА, ЩАСТЯ, АРТЕМА, НОВОЛУГАНСЬКЕ, ЛУГАНСЬКЕ, ПОПАСНА, НОВООЛЕКСАНДРІВКА, КАТЕРИНІВКА та НОВОЗВАНІВКА.
20 липня в районі проведення ООС представниками Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрито 1 факт тяжкого тілесного ушкодження, 4 крадіжки, 1 факт незаконного поводження з вогнепальною зброєю та 1 факт незаконного поводження з наркотичними засобами. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації та її найманців затримано та передано до правоохоронних органів 6 осіб. Виявлено 16 адміністративних правопорушень.
Вчора через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало понад 21000 осіб та 2700 транспортних засобів. 22100 осіб та 2400 транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотному напрямку. 53-ом особам було відмовлено в пропуску через лінію розмежування.
Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Суспільно-політична та гуманітарна обстановка залишається під контролем Об'єднаних сил.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling