Общество

Пограничники рассказали о ситуации в пунктах пропуска в зоне ООС

26 июля 2019 09:36

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік дещо збільшився. Загалом через КПВВ прослідувало 50 тисяч осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

  • «Майорське» – 12375 осіб та 1350 транспортних засобів;
  • «Мар’їнка» – 10295 осіб та 1575 транспортних засобів;
  • «Новотроїцьке» – 9390 осіб та 1490 транспортних засобів;
  • «Гнутове» – 5360 осіб та 1136 транспортних засобів;
  • «Станиця Луганська» – 12615 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 30/60; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/70; «Гнутове» – 20/20.

Учора прикордонні наряди Краматорського загону спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» припинили три спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагались провезти телевізійну апаратуру, радіодеталі та фурнітуру для взуття, на загальну суму майже 70 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення оформлення матеріалів справ про адміністративне правопорушення.

Крім того в КПВВ «Майорське» прикордонники з допомогою бази даних «Інтерполу» затримали транспортний засіб «Шкода» 2010 року випуску української реєстрації, що був викрадений в Україні, на якому громадянин України прямував з ТОТУ. Автомобіль та водія передано працівникам Нацполіції для прийняття відповідного правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідували 13 вантажівок з гуманітарною допомогою від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Для жителів тимчасово окупованого Донбасу направлено будівельні матеріали загальною вагою 187 тонн.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling