Экономика

Уволен директор завода "Форт"

29 июля 2019 11:17

Перевіркою діяльності Казенного науково-технічного об’єднання «Форт» МВС України встановлено прийняття керівником підприємства неефективних управлінських рішень.

В зв’язку з невиконанням умов укладеного контракту керівника КНТО «Форт» МВС України Віктора Писаренка звільнено з займаної посади та достроково розірвано укладений з ним контракт, повідомляє прес-служба МВС України.

Казенне науково-виробниче об'єднання «Форт» МВС України – сучасне підприємство ВПК України, що займається розробкою і виробництвом стрілецької зброї, боєприпасів і спецзасобів. На сьогоднішній день на його виробничих потужностях налагоджений ліцензійний випуск кількох видів стрілецької зброї, приймаються активні заходи, спрямовані на створення інфраструктури для розробки і виробництва боєприпасів в промислових масштабах.

КНТО «Форт» МВС України було засноване у 1991 році для розробки і впровадження у виробництво засобів особистого захисту для співробітників органів внутрішніх справ на базі спеціального відділення УВС Вінницької області з виробництва спецзасобів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling