Общество

Аброськин: задержание заказчиков убийства Виталия Олешко - дело времени

30 июля 2019 14:32

Вчора, 29 липня, на першому засіданні Бердянського районного суду у "справі Сармата" були розглянуті клопотання про продовження запобіжного заходу для обвинувачених у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка.

Перший заступник Голови Нацполіції — начальник кримінальної поліції України В’ячеслав Аброськін нагадав, що на першому засіданні у справі про вбивство Віталія Олешка («Сармата») знаходилися 11 обвинувачених, повідомляє прес-служба МВС.

«Ці одинадцять - це всі ті, хто мав відношення до вбивства Віталія Олешка від виконавців до організаторів», - зазначив В’ячеслав Аброськін.

Віталій Олешко був застрелений 31 липня 2018 року у Бердянську на очах у дружини і товариша. Він загинув на місці. Стрілець зник з місця інциденту.

«Поки залишаються на свободі безпосередні замовники, вони відомі та їх затримання - це справа часу», - наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, поліція затримала підозрюваних у скоєнні злочину: колишнього бійця батальйону «Торнадо» Артема Матюшина, голову будівельної фірми «НК «Промбуд» Миколу Ломаку, 39-річного Олександра Обухова та Максима Володимиренкова.

За версією правоохоронців, саме ці особи приїхали до будинку «Сармата», спостерігали за ним та застрелили.

Згодом за підозрою в організації вбивства Віталія Олешка у Бердянську затримали місцевого бізнесмена Михайла Сігіду, у Львові - Віктора Власюка, а у Дніпрі - Євгена Бродського.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling