Политика

Штаб: день в ООС прошел без потерь для ВСУ

30 июля 2019 19:08

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Від початку поточної доби Збройні Сили України дотримуються сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці порушують заборону на використання будь-якої зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил:
поблизу ЛУГАНСЬКОГО з напрямку НИЖНЬОГО ЛОЗОВОГО – з гранатометів різних систем.
Втрат з української сторони не зафіксовано.
29 липня Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню.
Водночас, збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. З них 1 раз – із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – міномету калібру 82 мм. Також, противник відкривав вогонь із застосуванням реактивного піхотного вогнемету та великокаліберного кулемету.
Факти турбуючого вогню противника зафіксовано поблизу населених пунктів КАМ'ЯНКА, ГНУТОВЕ та ВОДЯНЕ.
29 липня в районі проведення ООС представниками Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрито 1 тяжке тілесне ушкодження, 13 крадіжок, 1 хуліганство, 2 факти незаконного обігу вогнепальної зброї та 8 фактів незаконного поводження з наркотичними засобами. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації та її найманців затримано та передано до правоохоронних органів 5 осіб. Виявлено 21 адміністративних правопорушення.
Вчора через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало понад 19000 осіб та 2100 транспортних засобів. 19500 осіб та 2300 транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотному напрямку. 29-ом особам було відмовлено в пропуску через лінію розмежування.
Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Суспільно-політична та гуманітарна обстановка залишається під контролем Об'єднаних сил. Об'єднані сили до виконання завдань готові!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling