Харьков

В Харькове будущих офицеров-танкистов готовят махровые сепаратисты (фото)

19 августа 2019 13:30

В Харьковском институте танковых войск (ХИТВ) разгорелся скандал из-за преподавателя, который является сторонником России, поддерживает аннексию Крыма и скорбит по погибшим на Донбассе боевикам.

Об этом говорится на странице сообщества "Изменники воинской присяги ХИТВ" в Facebook.

Знайомтеся, полковник запасу - викладач кафедри тактико-спеціальних дисциплін, доцент кафедри (раніше викладач психології на кафедрі офіцерів запасу) Харківського інституту танкових військ Геннадій Володимирович Бондарев.

Людина яка навчає офіцерів ЗС України, викладає у військовому ВУЗі, протягом 5 років має стійку антиукраїнську позицію, є ярим прихильником "русского мира", анексії Криму, захоплюється російськими військовими та представниками терористичних організацій "ЛДНР", скорбить за загинувшим бойовиками та російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілістності та посягання на недоторканість України, одним словом всі роки працює на інформаційну складову російських окупантів в соціальній мережі Однокласники та розповсюджує ці матеріали.

Аналізуючи його сторінку можна жахнутися що ця людина протягом цих років вкладала в мізки майбутнього української армії, майбутніх захисників України як викладач психології, а в подальшому викладач загальновійськових дисциплін.

Нажаль інформаційна гігієна бажає бути кращого, повинен бути більш ретельний контроль в ЗС України та покарання за такі дії. Але саме завдяки соціальним мережам ми можемо спостерігати як за личинами праведників ховаються самі справжні вороги.
Висновки робити Вам, всі скріншоти до Вашої уваги!

А ми сподіваємося що керівництво Харківського інституту танкових військ в особі полковника Олександра Серпухова, вченої ради ВУЗу, командування СВ, ГШ та МО України зроблять висновки з викладених фактів та дадуть роз'яснення щодо дій цього викладача.
З легендарного Харківського танкового був випущений не один Герой України, сотні орденоносців та офіцерів відзначених Державними нагородома, десятки офіцерів віддали свої життя за Україну і сподіваємося що ми не дамо спаплюжити їх Героїчні вчинки одним з випадків звичайного малороса, або прихильника ворогів...

Сподіваємося на реальні висновки, а не публікацію на офіційних сторінках для галочки.
Слава Україні та її захисникам!
Ганьба зрадникам військової присяги!

ПС. Це тільки малий відсоток скріншотів з його сторінки та його репостів, уподобань та голосувань.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling