Харьков

В Харькове почтили память полицейских, погибших на службе (видео)

22 августа 2019 19:02

День пам’яті загиблих працівників ОВС проходить щороку 22 серпня у всіх містах України. В цей день правоохоронці згадують своїх товаришів, хто поклав життя на вівтар служіння Закону та Правопорядку.

Сьогодні, 22 серпня, біля пам’ятнику загиблим правоохоронцям зібралися їх рідні та колеги. У церемонії також взяли участь керівництво ГУНП в Харківській області, начальники служб та підрозділів поліції, ветерани правоохоронних органів, повідомляє прес-служба поліції Харківщини.

Присутні вшанували усіх загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя монументу, де золотими буквами викарбовано імена 64 загиблих працівників ОВС та запалили свічки у каплиці Архістратига Михайла.

- 22 серпня ми віддаємо данину пам'яті правоохоронцям, які поставили мир та спокій суспільства вище власного життя, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Харківській області Сергій Чиж. - Наш святий обов’язок – пам’ятати про загиблих, про їх подвиг, дбати про їх сім’ї. Керівництво харківської поліції постійно підтримує родини загиблих працівників органів внутрішніх справ. Сьогодні в усіх підрозділах харківської поліції відбулися зустрічі із родинами загиблих поліцейських. Ми намагаємося надати їм соціальну допомогу, сприяємо у вирішенні актуальних побутових проблем, забезпечуємо безкоштовне обслуговування родин загиблих в лікувально-профілактичних закладах та оздоровлення дітей у відомчому дитячому таборі. Крім того, діти загиблих працівників органів внутрішніх справ мають певні пільги при вступі до навчальних закладів системи МВС та навчаються там за кошт держави.

Професія поліцейського – небезпечна та складна. Кожен день, заступаючи на службу, поліцейський ризикує своїм життям. Саме тому, керівництво поліції вживає всіх необхідних заходів аби кожен правоохоронець повертався додому живим та неушкодженим.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling