Криминал

СБУ ищет армейцев, которые в школе в АТО "потеряли" оружие и боприпасы (фото)

22 августа 2019 14:57

Об этом говорится в сообщении СБУ, размещенном на официальной странице ведомтсва в соцсети:

У покинутій школі в районі проведення ООС виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами, які, за попередніми даними, значаться як втрачені у боях 2014-2015 років.
Схрон був облаштований в одному із селищ Новоайдарського району. Співробітники СБУ залучені до операції Об’єднаних сил вилучили автомат Калашникова АК-74, два підствольних гранатомети, три гранати Ф-1, сім гранат РГД-5, сорок пострілів до ВОГ-25, 1220 патронів калібру 5.45 мм, глушник до автомата Калашникова. Арсенал направлено на експертизу.
У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 413 Кримінального кодексу України (втрата військового майна) тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.
Заходи з виявлення місця протиправного зберігання військових засобів ураження проводились спільно з поліцією.
Протягом 2019 року на території Луганської та Донецької областей СБУ вилучила з незаконного обігу майже п’ятдесят тисяч одиниць стрілецької зброї, боєприпасів, набоїв та вибухових пристроїв, а також понад 15 кілограмів вибухівки.
Служба безпеки України продовжує заходи з боротьби з незаконним обігом засобів ураження в зоні проведення операції Об’єднаних сил.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling