Харьков

Полиция оперативно раскрыла убийство женщины на Харьковщине (видео)

3 сентября 2019 12:29

Менш ніж за добу співробітники Управління карного розшуку та Лозівського відділу поліції ГУНП в Харківській області встановили причетність до скоєння злочину 54-річного чоловіка та затримали його.

Інформація про виявлення тіла жінки із тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани шиї на сміттєзвалищі у місті Лозова надійшла до поліції 2 вересня близько 06:40.

На місце події виїжджали керівництво обласного главку та районної поліції, слідчо-оперативна група, експерти та пересувна криміналістична лабораторія.

Поліцейські встановили особу загиблої. Нею виявилася 40-річна місцева жителька, повідомляє поліція Харківщини.

Під час відпрацювання міста співробітники УКР та Лозівського відділу поліції викрили у скоєнні злочину 54-річного, раніше судимого за хуліганство мешканця міста Лозова. Зловмисник розповів, що 2 вересня близько опівночі він зі своєю знайомою вживав спиртні напої у кафе міста. Через деякий час вони залишили заклад та пішли вулицями до мікрорайону. Під час розмови між чоловіком та його супутницею виник конфлікт, в ході якого жінка почала ображати його, казала, що він недостатньо забезпечений матеріально. Її слова зачепили зловмисника і коли вони зайшли у двори будинків, він дістав ніж та перерізав горло жінці. Після цього він викинув тіло у контейнер для сміття. Вже на сміттєзвалищі працівник комунального підприємства помітив тіло людини та повідомив до поліції.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчими інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling