Харьков

В Харькове Академия Нацгвардии проводит отбор кандидатов на заочную форму обучения

4 сентября 2019 20:26

У Національній академії Національної гвардії України проходять вступні випробування для абітурієнтів заочної форми навчання.

На навчання здійснюється відбір студентів для отримання освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр». Крім вищезазначених кандидатів, вступають і офіцери з підрозділів Національної гвардії та інших силових структур, які бажають навчатися для здобуття оперативно-тактичного рівня підготовки. Навчання буде проходити за коштами фізичних осіб.

Усі кандидати повинні скласти додатковий іспит за спеціальністю, комплексний екзамен за спеціальністю та екзамен з іноземної мови. Крім того, офіцери складають іспит з фізичної підготовки.

«Завдання екзаменаційної комісії надзвичайно важке, адже відібрати кандидатів на навчання – це завжди наполеглива та складна робота, особливо це стосується відбору офіцерів. Кожен офіцер має значний досвід служби у військах та розуміє, що саме зараз – час показати себе з найкращої сторони, продемонструвати свої навики і здібності та довести, що кожен достойний навчатися на оперативно-тактичному факультеті Академії», – зауважив начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Наприкінці тижня пройде заключне засідання приймальної комісії, головним завданням якої стане доведення результатів іспитів до кандидатів та зазначення прізвищ тих, хто став слухачем та студентом Академії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling