Криминал

В Житомире вооруженные грабители совершили нападение на полицейских

9 сентября 2019 12:12

Сьогодні, 9 вересня, близько 10.00 години у м. Житомирі група невідомих скоїла розбійний напад на поліцейських групи фізичної охорони УПО у Волинській області. За повідомленням про подію одразу були підняті по тривозі відповідні підрозділи поліції області, а на території регіону введено оперативний план «Сирена». Тривають заходи щодо розшуку та затримання небезпечних нападників.

До поліції надійшло повідомлення про озброєний напад невідомих на поліцейських охорони на одній із вулиць обласного центру. Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей із магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї.

Правоохоронець встиг убезпечити сумку з щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину з середини. Внаслідок вчиненої стрілянини поліцейський групи фізичної охорони отримав поранення у ногу. Наразі його доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Нападники з місця події зникли на автомобілі.

На місці працюють слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції. Встановлюються всі обставини події.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling